Carles Mentuy Pijuan

Carles Mentuy Pijuan

Economista

En Carles Mentuy Pijuan va néixer a Balaguer l’any 1980. Actualment, però, ja fa més de quinze anys que resideix a Barcelona. Professionalment dedica les seves jornades a les finances. Més enllà de les hores de feina, és un apassionat de la música, els viatges i el bon menjar. És per aquest motiu que dedica part del seu temps lliure a la divulgació de la gastronomia com a instagramer a través del perfil @FoodiesRepublik. La venjança de la Vall Fosca és la seva opera prima literària i per debutar en el creixent univers de la novel·la negra catalana ha triat el Pallars, una zona que no només coneix molt bé sinó que conté part de les seves arrels familiars.

Pilar Mª Esteras Casanova

Pilar Mª Esteras Casanova

Infermera

Infermera des de fa 20 anys, ha dedicat la major part de la seva carrera professional a la Pediatria, publicant al llarg de la seva trajectòria diversos treballs d’investigació en revistes especialitzades i congressos, així com liderant projectes destinats a millorar i innovar l’assistència sanitària dels més petits. La seva gran afició des de la infància per l’escriptura i les històries de misteri, l’ha llançada a l’aventura de crear aquesta colecció (John Watson y el joven detective), juntament amb altres obres inèdites i dos blogs. En l’àmbit personal, l’autora ha trobat temps al llarg de la seva vida per convertir-se, entre d’altres coses, en actriu de doblatge, astrònoma aficionada, cantant d’un cor d’òpera, cinturó negre de Taekwondo i scout.

Mercè Amat Ballester

Mercè Amat Ballester

Mestra de filosofia

Professora de Filosofia, diplomada en Ciències Religioses i poeta. Membre de l’Associació de Relataires en Català, del Consell Editorial de la Revista Digital Universitària Creure i Saber del Col.lectiu de Professors Cristians i de l’ONG Poesia en Acció. Forma part del grup Art i Espiritualitat de l’Espai von Balthasar de la Delegació Pastoral Universitària i col·labora com a poeta amb el Centre Edith Stein de Barcelona. És autora de llibres d’Ètica de Secundària i de Filosofia i Ciutadania de Batxillerat i té poemes editats en dos reculls de poesia, Paraula d’Espriu i Somnis Tricentenaris, de l’Associació de Relataires, i en el llibre solidari Versos y relatos con Rett de l’Editorial Seleer. El poema El nostre amor va rebre l’accèssit de la Flor Natural als Jocs Florals de Ciutat Vella, el juny del 2014; el recull Poètica d’Enyor va ser finalista al VI Certamen Poético de l’Associació Luz de Luna, l’any 2013; i el poema L’ànima i l’avenir va ser finalista en el I Concurs Literari del Centre d’Estudis Humanistes Noesis de Barcelona, l’any 2012.

Miquel Giménez

Miquel Giménez

Escriptor, periodista i guionista

Amb més de trenta-cinc anys d'experiència als mitjans de comunicació. Ha treballat a totes les cadenes televisives i radiofòniques importants del país, al costat de professionals com Luís del Olmo, Javier Sardà, Jesús Hermida, Júlia Otero, Josep Cuní, Joaquim Maria Puyal, José Antonio Plaza, Raffaella Carrá, Valerio Lazarov o Alfredo Amestoy, entre d'altres. L'any 2000 fou Premi Ciutat de Barcelona de Radio i Televisió, per unanimitat del jurat. Autor, entre d'altres llibres, de: Aventis, El dia que David Niven va venir a esmorzar al Paral·lel, Val més matar un home que perdre un bon costum, i Han matat una patum.

Ignacio de Castro de Obeso

Ignacio de Castro de Obeso

Advocat

Nascut al barcelonès barri de Sants l'any 1984, de Castro és un jove advocat que durant els anys darrers anys ha compaginat els seus estudis d'accés a la Carrera Judicial amb la seva passió per l'escriptura. Es declara influenciat per les novel·les d'aventures del XIX i debuta al món editorial amb El enigma Honyadi, en el qual història i intriga es donen de la mà.

Arnau Martorell

Arnau Martorell

Arnau Martorell és veí de Valldoreix i actualmente treballa de taxista. La seva obra poética es fruït de més de 20 anys de dedicació. Amb Edicions Xandri publica una primera petita part, Poemes de primavera i quasi istiu; signada amb el pseudònim Azalaís de Gausac, una de les seves múltiples identitats literàries.