Neix Edicions Xandri per donar llum a noves històries

Per 7 de novembre de 2014 General Sense comentaris

Els santcugatencs Joan Ramon Armadàs i Eduard Anguita funden Edicions Xandri amb la voluntat de treure noves històries a la llum. L’editorial, que es presentarà en societat a Sant Cugat el 8 de novembre en el Festival Nacional de Poesia, ja té en catàleg tres títols i vol ser una alternativa per als autors a les grans empreses del sector.

L’objectiu de la nova editorial és donar una oportunitat a escriptors davant les dificultats del sector. De fet, també neix com una oportunitat per als seus fundadors, que s’han llançat al mercat editorial des de l’emprenedoria i la inquietud pel món cultural.

Edicions Xandri arrenca amb tres títols: Poemes de primavera i quasi istiu d’Azalaís de Gausac, pseudònim del valldoreixenc Arnau Martorell; Mystero. El imperio de las tinieblas, de Miquel Giménez, i El enigma Honyadi d’Ignacio de Castro. Es tracta d’una primera onada de publicacions d’autors que els mateixos responsables de l’editorial coneixen personalment, amb tiratge que va dels 100 als 500 exemplars.
Tot i així, un dels fundadors, Joan Ramon Armadàs, ha explicat a Cugat.cat que el seu principal objectiu és treure del calaix totes aquelles bones històries.

Edicions Xandri vol oferir els llibres a un preu assequible per incentivar-ne la lectura. L’editorial se centrarà en la publicació en paper i està oberta a qualsevol tipus d’obra i segment, tot i que volen publicar de manera regular poesia. Per al futur, no descarten afegir a l’oferta els llibres digitals.
El primer acte públic de la nova editorial tindrà lloc el 25 d’octubre en el Festival Creative Connexions. La presentació oficial serà el 8 de novembre a les sis de la tarda al Cafè Auditori en el programa d’activitats del 14è Festival Nacional de Poesia. Aquell mateix dia s’activarà el web de l’editorial i la botiga electrònica.

Text i foto de Cugat.cat

Deixa una resposta

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.