Sant Jordi a l’horitzó

Per 27 de febrer de 2015 General Sense comentaris
A Edicions Xandri ja ens estem preparant per Sant Jordi. Després d’una arrencada més que satisfactòria amb els nostres tres primers llibres estem ja en condicions d’anunciar els nous projectes que aviat tindreu a les llibreries.
 
La primera d’aquestes aventures literàries porta per nom Els crims Nostrats. Tot i que amb el llibre de l’Ignacio de Castro El enigma Honyadi ja vam iniciar-nos en el gènere negre, volíem anar un pas més enllà… I és per això que tenim preparada una antologia de relats breus per la qual hem reunit 12 escriptors (sis homes i sis dones) que han escrit cadascun una història molt lligada a la nostra terra.
 
 
Criminals nostratsCriminals nostrades
 
 
Val la pena que us faci cinc cèntims de la gestació d’aquesta novel·la múltiple. Els dotze temeraris que han acceptat el repte sabien que havien d’escriure un text breu però no coneixien el tema sobre el qual basarien la seva història. Així doncs, es van col·locar per un costat dotze papers amb els noms dels escriptors i per l’altre els noms dels dotze capítols. Aquest contenien l’“element nostrat” que dona nom a cadascuna de les històries del llibre. L’atzar va triar i la imaginació dels autors ha fet la resta. El resultat és un collage fet amb moltes tonalitats de negre. Negre fantàstic, negre periodístic, negre clàssic, negre thriller… Us podeu i imaginar que hi haurà sang i fetge. Com a mínim!
 
Coberta Els Crims Nostrats
 
Ens posem poètics
Un altre dels segells que volem fer créixer a Edicions Xandri és el de poesia. Després de la lírica mediterrània dels Poemes de primavera i quasi istiu del santcugatenc Arnau Martorell, ens endinsarem en l’aventura de la vida que ens planteja la barcelonina Mercè Amat. A recer de les ventades és un poemari que ens convidarà a reflexionar sobre les diverses etapes de la nostra existència. Amat ha guanyat diversos premis de poesia i ha publicat els seu poemes en revistes especialitzades. Aquest serà el seu primer recull de poemes publicats.
 
Captura
 
Tots dos projectes es troben ara a la recta final de la preproducció amb l’objectiu que ben aviat estigueu en disposició de devorar-los. Mentrestant podeu gaudir dels nostres tres primers llibres que continuen el seu recorregut també amb la vista posada al Sant Jordi 2015.

Deixa una resposta

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.